Leernetwerk VV

16-03-2023
Leernetwerk VV 16. JanuariJan. 2024 19:30 - 21:00

Doelgroep: Leerkrachten onderbouw, talentcoördinatoren, pedagogisch medewerkers van voorschoolse instellingen en andere geïnteresseerden


In deze workshop bespreken we de theorie van de executieve functies en gaan we uitgebreid in op het versterken van deze vaardigheden door middel van spel. Na het theoretische deel, wordt afwisselend zelf gespeeld met een spel en geobserveerd met behulp van een observatielijst. Zo leer je gericht kijken naar de executieve functies die bij het spelen van spellen aan bod komen. 

Deze workshop is specifiek gericht op het jonge kind (2 tot 6 jaar) en daarom gaan we ook kort in op het versterken van taal en woordenschat door middel van het spelen van spellen.

De training wordt verzorgd door Heidi van der Westerlaken en Margot Zijtregtop. Heidi heeft de executieve functies als specialisme. Margot heeft, als eigenaresse van De Spellenwinkel in Breda een enorme kennis van spellen. Samen hebben ze twee boeken geschreven: Speel je vaardig en Speel je vaardig junior

Aanmelden
Inschrijven is niet meer mogelijk. Mocht je geen reactie ontvangen, neem dan contact op met het secretariaat (secretariaat@samenwerkingsverbandlha.nl of 0416-760770).

 

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org