Ervaringsverhalen

Hoe hebben andere ouders en leerlingen een passende onderwijsplek gevonden? Waar liepen ze tegenaan en hoe gaat het nu? De ervaringen van ouders en kinderen bij het vinden van de juiste plek in het onderwijs biedt veel informatie. 

Ervaringen delen = kennis delen

Het Ouder en jeugdsteunpunt heeft ouders en leerlingen gevraagd om hun ervaringen te delen. In de ervaringen van deze ouders zie je welke stappen zij hebben doorlopen, wat handig is om te doen en welke onderwijsplek ze hebben gevonden. Wie weet past hun verhaal wel bij jou en haal je veel tips uit hun verhaal!

Ervaringsverhaal moeder Susanne en zoon Jelle

Jelle had geen fijne tijd op de basisschool. De overstap naar het speciaal onderwijs was voor Jelle dé oplossing. Hij voelde zich eindelijk weer gelukkig! Leren ging steeds beter en toen het tijd was de overstap te maken naar het voortgezet onderwijs was er geen twijfel; met zijn rugzak vol ervaring kon Jelle door naar het regulier voortgezet onderwijs.

Lees het verhaal van moeder Susanne en zoon Jelle

Deel jouw verhaal!

Wil je ook andere ouders helpen met jouw ervaringen met passend onderwijs? Deel jouw verhaal en help andere ouders en leerlingen in hun zoektocht naar een passende onderwijsplek. Neem contact met ons op!

 

Contact met ouders

Wil je in contact komen met één van de ouders die een ervaringsverhaal heeft gedeeld? Neem dan contact op met het Ouder en jeugdsteunpunt via secretariaat@swvdelangstraat.nl of bel: 0416-760770,

Stuur een e-mail naar het Ouder en jeugdsteunpunt