Vacature docent/coach OPDC Boost!

Vacature docent/coach bij orthopedagogisch didactisch centrum Boost! in Waalwijk

Orthopedagogisch didactisch centrum Boost! (OPDC Boost!) is een kleinschalige bovenschoolse voorziening van Samenwerkingsverband (SWV) VO De Langstraat. Boost! biedt onderwijs en ondersteuning aan leerlingen die de connectie met het regulier voortgezet onderwijs (VO) dreigen te verliezen. Bij Boost! staat de samenwerking met de VO-scholen en jeugdzorg centraal. Er zijn drie medewerkers verbonden aan OPDC Boost!: twee docenten/coaches en één orthopedagoog. De visie, ambitie en beleidsuitvoering van Boost! zijn beschreven in het Ondersteuningsplan 2022-2026 van het SWV, hetgeen je kunt vinden op de website van het SWV. Boost! is gehuisvest in jongerencentrum Tavenu in Waalwijk. Per 1 december 2022 is er bij Boost! een vacature voor docent/coach. Het SWV is op zoek naar een gedreven docent die zich verbonden voelt met de doelgroep en die zich wil inzetten om hen de kans te bieden zich verder te ontwikkelen.

Als docent en coach bij Boost!:

  • Verzorg je het onderwijs volgens het onderwijsprogramma van de school waar de leerling staat ingeschreven;
  • Coach je leerlingen op hun specifieke verbeterpunten; Boost! werkt hiertoe met een persoonlijk leerplan voor iedere leerling;
  • Onderhoud je contacten met de ouders van de leerlingen, de scholen waar de leerlingen staan ingeschreven en eventuele derden die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de leerlingen. 


Profiel:

  • We zoeken een docent met een onderwijsbevoegdheid voor het VO die stevig in zijn schoenen staat, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Een master (special) educational needs of een vergelijkbare aanvullende opleiding is een pré;
  • Je kunt emotieneutraal kan handelen en hebt een flexibele out-of-the box houding en een flinke dosis organisatie- en improvisatietalent. Als een van drie medewerkers in een klein team waarin sprake is van intensieve samenwerking, is het belangrijk dat je veel geduld/‘een lange adem’ hebt, een verbinder bent en een flinke dosis humor meebrengt naar je werk;
  • Wij vragen je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen bij indiensttreding, waarvan wij de aanvraag verzorgen en de kosten vergoeden.

 

Wat bieden we:

  • Een betrekkingsomvang van 0,8 – 1,0 fte volgens de CAO voortgezet onderwijs schaal LB

 

Procedure:

De gesprekken vinden plaats op maandag 17 oktober 2022. Op woensdag 19 oktober 2022 bieden we de gelegenheid een deel van de dag mee te lopen op het OPDC!

Reageren:

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan uiterlijk woensdag 5 oktober 2022 je brief en curriculum vitae ter attentie van S. Buiks naar secetariaat@swvdelangstraat.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met teamleider Jos Ansems (06 47470483).
Meer nieuws

Vacature docent/coach OPDC Boost!

22-09-2022 Vacature docent/coach bij orthopedagogisch didactisch centrum Boost! in WaalwijkLees meer >>

Onze nieuwsbrief ontvangen?