Kalender

Jaarkalender

Elk jaar hanteren we een jaarkalender, zodat iedereen tijdig op de hoogte is van belangrijke data voor overleggen bij het samenwerkingsverband. Voor schooljaar 2017-2018 is de jaarkalender weer gereed.

Naast vergaderingen van de TAC, de deelnemersraad, de OPR, directeurenberaad en IB-netwerken, vind je hier ook de data en tijden voor de masterclasses en de dag van het samenwerkingsverband. De jaarkalender kunt u vinden onder downloads bij scholen en besturen.

29 augustus 2017

Strategische sessie 12 september

Dit schooljaar moet er weer een nieuw ondersteuningsplan geschreven worden. De aftrap vindt plaats op 12 september.

Samen met bestuurders, OPR en leden van de Raad van Toezicht blikken we terug op het ondersteuningsplan van de afgelopen vier jaar en maken we een eerste aanzet voor het nieuwe ondersteuningsplan. Verderop in het jaar staan ook een aantal denksessies gepland om de grote lijnen verder uit te werken. Aan het einde van het schooljaar wordt het nieuwe ondersteuningsplan gepresenteerd.

29 augustus 2017

Masterclasses

Het samenwerkingsverband organiseert dit schooljaar vier masterclasses verdeeld over het hele jaar. Deze masterclasses zijn voor alle scholen van het samenwerkingsverband gratis te bezoeken.

Elke masterclass heeft een ander onderwerp. Voor dit schooljaar staan de volgende thema’s gepland:

  • 1 november 2017: Klassenmanagement
  • 13 december 2017: Externaliserend gedrag
  • 7 maart 2018: Oudergesprekken
  • 30 mei 2018: Zorgstructuur

Binnenkort ontvangen de scholen een uitnodiging hiervoor en kunt u zich inschrijven.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.