Kalender

Jaarkalender

Elk jaar hanteren we een jaarkalender, zodat iedereen tijdig op de hoogte is van belangrijke data voor overleggen bij het samenwerkingsverband. Voor schooljaar 2018-2019 is de jaarkalender weer gereed.

Naast vergaderingen van de TAC, de deelnemersraad, de OPR, directeurenberaad en IB-netwerken, vind je hier ook de data en tijden voor de masterclasses en de dag van het samenwerkingsverband. De jaarkalender kunt u vinden onder downloads bij scholen en besturen.

29 augustus 2017

Masterclasses

Het samenwerkingsverband organiseert dit schooljaar vier masterclasses verdeeld over het hele jaar. Deze masterclasses zijn voor alle scholen van het samenwerkingsverband gratis te bezoeken.

Elke masterclass heeft een ander onderwerp. Voor dit schooljaar staan de volgende thema’s gepland:

  • 1 november 2017: Klassenmanagement
  • 13 december 2017: Externaliserend gedrag
  • 7 maart 2018: Oudergesprekken
  • 30 mei 2018: Zorgstructuur

Binnenkort ontvangen de scholen een uitnodiging hiervoor en kunt u zich inschrijven.

1 november 2017

Masterclass klassenmanagement

Op 1 november wordt de masterclass klassenmanagement gehouden. Deze masterclass vindt plaats van 13.00 – 17.00 uur in het RKC stadion te Waalwijk. Tijdens deze bijeenkomst staat de vraag centraal hoe tijd vrijgemaakt kan worden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Er worden voorbeelden vanuit de praktijk gedeeld en er is ruimte voor onderlinge uitwisseling.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.